Dooky Fleece

Prijs: €19,99 voor € 10,00
Merk: Dooky
Levertijd: voorraad
Kleur: wit fleece


Klik hieronder voor een andere kleur.


PRODUCTOMSCHRIJVING

Met de Dooky Fleece creëer je gemakkelijk een rustige en vredige omgeving voor je kindje zodat het geen last heeft van kou, gure wind, de felle laagstaande winterzon, lichte sneeuw en andere omgevingsinvloeden. De Dooky is universeel en eenvoudig binnen enkele seconden te bevestigen aan je autostoeltje groep 0, de kinderwagen of de buggy. Door het unieke en geregistreerde ontwerp is de Dooky gemakkelijk in elke gewenste hoogte verstelbaar.

Haal het zonlicht uit het gezicht van je kindje door simpelweg je Dooky naar de gewenste hoogte op te rollen (met behulp van klittenband). Als je kindje slaapt, rol je de Dooky helemaal naar beneden om zo een donkere, warme en rustige omgeving te creëren. Met de koordjes aan de onderkant kun je je Dooky extra goed vastmaken indien het hard waait.

De Dooky Fleece is gemaakt van 100% zachte micro fleece stof, is machine wasbaar, en heeft een UV-beschermende factor van UPF40+ en filtert meer dan 97% van de schadelijke UVA en UVB stralen. De grote ster in het midden reflecteert licht in het donker, wel zo veilig!